Onze Brusselse wafels in de spotlights

Onze Brusselse wafels in de spotlights

Jou Verschooten

Onze Brusselse wafels!

Wij kunnen hier boekdelen over schrijven! maar het belangrijkste wat jullie als klant zouden moeten weten en kunnen zien, is dat onze Brusselse wafels altijd met dagelijks vers gemaakte deeg klaargemaakt worden en hoe dat onze ijzers werken.

Onze wafeldeeg wordt iedere morgen! op tijd voorbereid zodat de deeg de tijd heeft om goed te rijzen en dan kunnen hier tegen de middag goede wafels van gemaakt worden.

Onze wafels worden niet zomaar gebakken.. Maar worden gebakken in antieke gietijzeren wafelijzers. Dit is een speciaal op maat gemaakt systeem dat werkt op gas en wat het dus echt een uniek stuk maakt!

Als onze wafel ijzers koud zijn kan het tot wel 15 a 20min duren vooraleer deze op de juiste temperatuur zijn gekomen. Giet je de deeg er te snel in.. dus als ze "niet warm genoeg zijn" dan heb je alleen maar meer werk en duurt het ook langer vooraleer de wafels goed gebakken zijn.

Een kunst en een uitdaging op zich! om in een volle service goed gebakken Brusselse wafels te leveren aan de klant.

Wij zetten onze Brusselse wafels eens in de spotlight om aan de mensen te kunnen aantonen hoe deze ijzers er uit zien en hoe alles "rondom de wafels" in zijn werk gaat.. Bij ons krijg je alleszins geen diepvries wafels en dus niet op 5min een wafel op je bord.. tenzij de ijzers volop in werking zijn en goed warm zijn.

Voor onze huisgemaakte wafeldeeg werken wij met boter van de beste kwaliteit en verse gist. Zoals de meeste reizende wafeldeeg leeft deze deeg precies, hoe beter hij pruttelt, des te beter de wafels :) 

Wij verwelkomen onze klanten graag om onze Brusselse wafels te komen proeven! 

In de bijgevoegde foto kunnen jullie zijn hoe onze wafelijzers er uit zien.

Wij hopen hierbij ook een inkijk te kunnen geven naar de klant toe, zodat mensen begrijpen waarom er een bepaalde wachttijd is rond onze wafels. En net omdat wij met verse producten werken en met antieke wafelijzers die dus ook wat tijd kunnen vragen..

Dit zijn en blijven wel de beste Brusselse wafels, juist omdat dit op maat gemaakte ijzers zijn en uiteraard ook omdat wij met kwaliteitsvolle zelfgemaakte deeg werken ;)

Wees welkom! en kom proeven..

Vele groetjes van Kathleen & Jou,

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.